FM 2010

Vellyd på Nørre Vosborg

Danmarks Jægerforbunds jagthornsmesterskab blev afviklet lørdag den 29. maj på det gamle herresæde Nørre Vosborg syd for Vemb i Vestjylland.

Forsommeren viste sig fra sin smukkeste side med knaldblå himmel først på dagen, drivende cumulus-skyer og på et tidspunkt oven i købet en forbipasserende havørn, hvis nysgerrighed måske blev pirret af de usædvanlige toner nede fra landjorden.

Der var ca. 300 blæsere fra hele Danmark, om formiddagen var det alle solo blæser der var på scenen og om eftermiddagen var det  25 blæsergrupper der kæmpede om guldet.

I furst pless solo B – klassen vandt Henrik Hedegård sølv med 736 point, og parforce solo B – klassen fik Michael Jensen Bronze med 442 point.
I gruppe Mester stillede vi op med 17 Brødre og Søstre, det blev til en 6. plads med 2205 point

Tak til Helle Skaarup på Nørre Vosborg, der gjorde det muligt for os at skabe de perfekte rammer om Forbundsmesterskabet. og vi vil gerne takkel alle de frivillige hjælpere for en meget stor indsats for at vi kunne få et så flot arrangement til at fungere så perfekt.

I Vestjydskjagthornblæserlaug havde vi en fantastisk og uforglemmelig dag, hvor alt klappede og plan B aldrig kom i brug

Laugsstyrelsen

Gruppe

 

Henrik HedegårdMichael

Folder FM 2010 Nørre Vosborg

You may have missed